Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин® Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом. Шматочки курячої грудинки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із вареного рису.

Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®

Опис:

Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом. Шматочки курячої грудинки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із вареного рису.

Інгредієнти:

45 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Відварений рис - 100 г

  • Куряче філе - 150 г

  • Крохмал — 12 г

  • Соевий соус — 10 г

  • Вершкове масло - 10 г

  • Часник — 5 г

  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г

  • Мед — 10 г

  • Кешью — 10 г

  • Ріпчасту цибулю - 30 г

  • Моркова — 30 г

  • Огірок — 50 г

  • Сіль, цукор

Покрокова інструкція:

  • 1

    Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником. Потім обваляти в крохмалі і підсмажити до красивої скоринки. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з горіхами. Додати курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед і томити 2-4 хвилини. Подавати на подушці з рису.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків