Курка в гострому гірчично-медовому соусі Здавалося б, м'ясо та солодкий смак - дивне поєднання. А ось і ні! Екзотичні страви азійської кухні із кисло-солодким смаком обожнює увесь світ. Спробуйте нашу кулінарну варіацію знаменитої курки у медово-гірчичному соусі. У основі рецепта - два види гірчиці Торчин, мед, смажений кунжут та спеції. Саме ці інгредієнти надають страві східного колориту. Тепер ви знаєте, як приготувати курку незвично та смачно.

Курка в гострому гірчично-медовому соусі

  • Азіатська кухня

Опис:

Здавалося б, м'ясо та солодкий смак - дивне поєднання. А ось і ні! Екзотичні страви азійської кухні із кисло-солодким смаком обожнює увесь світ. Спробуйте нашу кулінарну варіацію знаменитої курки у медово-гірчичному соусі. У основі рецепта - два види гірчиці Торчин, мед, смажений кунжут та спеції. Саме ці інгредієнти надають страві східного колориту. Тепер ви знаєте, як приготувати курку незвично та смачно.

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 300 гр 
  • Сіль, перець – за смаком 
  • Мука – 2 ст. ложки
  • Гірчиця Міцна Торчин – 50 гр
  • Лимонна гірчиця з медом Торчин – 30 г
  • Жовток – 1 шт
  • Вершкове масло – 100гр
  • Мед – 50гр
  • Кунжут смажений – 20гр
  • Олія рослинна - 50гр

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Куряче філе нарізати кубиком по 3 см. Посолити та поперчити. Запанірувати філе в муці.

  • 3

    Приготуємо соус. Вершкове масло розтопити. Жовток додати до сотейника.

  • 4

    Додати до нього гірчицю Міцну та ретельно перемішати вінчиком.

  • 5

    Додати гірчицю Лимонну, перемішати. Після ввести в соус масло тоненькою цівкою постійно помішуючи вінчиком. Соус прогріти, щоб він загустів і в кінці додати мед. 

  • 6

    Філе обсмажити до готовності на рослинній олії.

  • 7

    Готову курочку додати в гарячий соус, перемішати и подати, посипавши кунжутом. 

  • 8

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків