Куряча ніжка по-болгарському

Куряча ніжка по-болгарському

  • Варто спробувати!
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва

Опис:

Інгредієнти:

60 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • куряча ніжка — 1 шт.;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 60 г;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • часник — 3 зубки;
  • сушена паприка — 1 ч. л.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • бекон — 50 г;
  • базилік — 20 г;
  • білий хліб — 50 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Відокремити філе від шкіри, акуратно підчепивши пальцями рук (так, щоб не порвати шкіру). Філе відокремити від кістки й змолоти на м’ясорубці.

  • 3

    Болгарський перець, часник, бекон нарізати дрібними кубиками й пасерувати до готовності. Додати паприку, подрібнений базилік.

  • 4

    Змішати все з перемеленим філе, хлібом і 50 г майонезу. Посолити, поперчити.

  • 5

    Начинити шкіру фаршем. Присипати паприкою та змазати майонезом.

  • 6

    Випікати за температури 180 градусів 40 хвилин.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків