Куряча печінка з томатно-абрикосовим соусом Куряча печінка з томатно–абрикосовим соусом – звичний продукт з особливим акомпанементом. Кисло–солодка заправка з кетчупу Торчин "Лагідний" та абрикосового джему ідеально поєднується з м'ясною стравою. Смак настільки багатогранний та гармонійний, що складно передати словами. Лише спробувавши, ви зрозумієте, що тут немає нічого зайвого: кожен інгредієнт – важлива частина кулінарного ансамблю. У поєднанні з таким соусом і свіжими томатами печінка виходить ніжною й ніби тане у роті. Цікавий смак, який вам обов’язково сподобається!

Куряча печінка з томатно-абрикосовим соусом

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері

Опис:

Куряча печінка з томатно–абрикосовим соусом – звичний продукт з особливим акомпанементом. Кисло–солодка заправка з кетчупу Торчин "Лагідний" та абрикосового джему ідеально поєднується з м'ясною стравою. Смак настільки багатогранний та гармонійний, що складно передати словами. Лише спробувавши, ви зрозумієте, що тут немає нічого зайвого: кожен інгредієнт – важлива частина кулінарного ансамблю. У поєднанні з таким соусом і свіжими томатами печінка виходить ніжною й ніби тане у роті. Цікавий смак, який вам обов’язково сподобається!

Інгредієнти:

20 хв., 1 порція

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 250 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • кукурудзяне борошно — 1 ст. л.;
  • помідори чері — 100 г;
  • олія — 20 мл;
  • вершкове масло — 20 г.
  • Томатно–абрикосовий соус:
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г;
  • абрикосовий джем — 80 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

     

  • 2

    Печінку посолити й поперчити. Обваляти в борошні.

  • 3

    На розпечену пательню налити олію та обсмажити печінку з обох боків. Потім додати помідори. Знизити температуру до мінімальної. Залишити на 34 хвилини. (Дуже важливо не пересмажити печінку: якщо всередині готова, але ще виділяється трохи крові — відразу знімаємо, вона дійде на тарілці). Кетчуп змішати з абрикосовим джемом.

  • 4

    Для подавання вилити дві ложки соусу на тарілку: притиснувши ложкою, провести в протилежному напрямку за годинниковою стрілкою, утворивши краплю. Викласти печінку й помідори. Прикрасити листками петрушки.

     

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків