Куряча печінка з томатно–абрикосовим соусом – звичний продукт з особливим акомпанементом. Кисло–солодка заправка з кетчупу Торчин "Лагідний" та абрикосового джему ідеально поєднується з м'ясною стравою. Смак настільки багатогранний та гармонійний, що складно передати словами. Лише спробувавши, ви зрозумієте, що тут немає нічого зайвого: кожен інгредієнт – важлива частина кулінарного ансамблю. У поєднанні з таким соусом і свіжими томатами печінка виходить ніжною й ніби тане у роті. Цікавий смак, який вам обов’язково сподобається!
Інгредієнти:
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Печінку посолити й поперчити. Обваляти в борошні.
На розпечену пательню налити олію та обсмажити печінку з обох боків. Потім додати помідори. Знизити температуру до мінімальної. Залишити на 3—4 хвилини. (Дуже важливо не пересмажити печінку: якщо всередині готова, але ще виділяється трохи крові — відразу знімаємо, вона дійде на тарілці). Кетчуп змішати з абрикосовим джемом.
Для подавання вилити дві ложки соусу на тарілку: притиснувши ложкою, провести в протилежному напрямку за годинниковою стрілкою, утворивши краплю. Викласти печінку й помідори. Прикрасити листками петрушки.
Смачного!