Куряча печінка, запечена в духовці - ТОРЧИН® Якою має бути ідеально приготована куряча печінка? Звичайно ж, ніжною і соковитою, адже це так смачно. Спробуйте запекти печінку в сметанному соусі з заправкою від Торчин®. Приготована за таким рецептом куряча печінка виходить особливо ніжною і смачною.

Куряча печінка, запечена в духовці - ТОРЧИН®

Опис:

Якою має бути ідеально приготована куряча печінка? Звичайно ж, ніжною і соковитою, адже це так смачно. Спробуйте запекти печінку в сметанному соусі з заправкою від Торчин®. Приготована за таким рецептом куряча печінка виходить особливо ніжною і смачною.

Інгредієнти:

60 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Печінка куряча - 400 гр.
  • Баклажани - 2 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Укроп - 100 гр.
  • Оливковое масло - 100 гр.
  • Сметана - 100 мл.
  • Заправка Торчин® «Томатна з болгарським перцем» - 2 ст. ложки.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Додайте оливкової олії на розігріту сковорідку і обсмажити очищену печінку (по 5 хв. З двох сторін). Після цього печінку викладіть, але масло не зливайте. Картопля і баклажани нарізати кубиками, посолити і посмажити до золотистої скоринки. Для того щоб приготувати соус, в окрему миску додайте сметану, 2 ст. ложки заправки і перемішайте - соус готовий. Викладіть у форму печінку, потім овочі і трохи соусу. Накрийте і запікайте 30 хв при температурі 180 градусів. Насолоджуйтесь!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків