Куряче філе з цукіні Куряче філе з кабачками - ідеальний варіант для легкого обіду чи вечері. Чудовий літній рецепт вимагає мінімум часу для приготування. Яскравий зелений колір цукіні надає страві свіжості та пробуджує апетит. Обирайте молоді кабачки, щоб зробити куряче філе ще більш ніжним та соковитим. Часник, цибуля та приправа Торчин “10 Овочів” подарують м’ясу пікантну нотку. Така смачна вечеря навіть не вимагає приготування гарніру. Ідеально!

Куряче філе з цукіні

  • Швидкий рецепт
  • Літня страва

Опис:

Куряче філе з кабачками - ідеальний варіант для легкого обіду чи вечері. Чудовий літній рецепт вимагає мінімум часу для приготування. Яскравий зелений колір цукіні надає страві свіжості та пробуджує апетит. Обирайте молоді кабачки, щоб зробити куряче філе ще більш ніжним та соковитим. Часник, цибуля та приправа Торчин “10 Овочів” подарують м’ясу пікантну нотку. Така смачна вечеря навіть не вимагає приготування гарніру. Ідеально!

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 200 г
  • Цукіні — 200 г
  • Ріпчаста цибуля — 70 г
  • Часник — 3 зубки
  • Соняшникова олія — 20 г
  • Вершкове масло — 40 г
  • Вода — 20 г
  • Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка

Покрокова інструкція:

  • 1
    Цукіні нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см і підсмажити на змащеній олією сковорідці, потім зняти з плити.
  • 2
    Куряче філе нарізати скибочками, додати дрібно посічені часник і цибулю. Тушкувати на повільному вогні протягом 2 хвилин. Потім додати вершкове масло, воду, приправу «10 овочів» і цукіні.
  • 3
    Протушкувати ще 1 хвилину, відтак зняти з плити.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків