Куряче соте Родзинка курячого соте – обсмажене до рум'яної скоринки м'ясо. Незвичайне слово у назві перекладається з французької як "стрибати". Секрет приготування страви – у швидкому обсмажуванні всіх компонентів на розпеченій пательні. Щоб вони не підгоріли, їх треба струшувати. Таким чином, інгредієнти постійно "підстрибують". Головна перевага швидкого приготування – у збереженні більшої кількості вітамінів й інших корисних речовин. А ще овочі для курячого соте виходять хрусткими зовні та м'якими всередині. Спробуйте! Вам обов'язково сподобається наш рецепт!

Куряче соте

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Літня страва

Опис:

Родзинка курячого соте – обсмажене до рум'яної скоринки м'ясо. Незвичайне слово у назві перекладається з французької як "стрибати". Секрет приготування страви – у швидкому обсмажуванні всіх компонентів на розпеченій пательні. Щоб вони не підгоріли, їх треба струшувати. Таким чином, інгредієнти постійно "підстрибують". Головна перевага швидкого приготування – у збереженні більшої кількості вітамінів й інших корисних речовин. А ще овочі для курячого соте виходять хрусткими зовні та м'якими всередині. Спробуйте! Вам обов'язково сподобається наш рецепт!

Інгредієнти:

40 хв., 1 порція

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «До шашлику» — 160 г;
  • куряче філе — 150 г;
  • болгарський перець — ½ шт.;
  • пекінська капуста — 60 г;
  • синя цибуля — 1 шт.;
  • гриби — 60 г;
  • броколі — 70 г;
  • часник — 2 зубки;
  • соняшникова олія — 30 г;
  • стебло селери — 40 г;
  • петрушка — 10 г;
  • сіль, перець — до смаку.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

     

  • 2

    Нарізати гриби четвертинками. Капусту нашаткувати під кутом, синю цибулю порізати сегментами, броколі — навпіл (якщо суцвіття великі), стебло селери — скибочками, болгарський перець — брусочками, куряче філе — соломкою. Часник порізати не дуже дрібно.

     

  • 3

    Овочі треба швидко обсмажити, додаючи їх у такій послідовності: трохи змастивши олією пательню, підсмажити до рум’яної шкірочки гриби. Додати соняшникову олію й зачекати, доки вона нагріється. Додати курку, ріпчасту цибулю й часник, стебло селери, броколі, болгарський перець. Посипаємо сіллю й перцем та обсмажуємо 7 хвилин. Додаємо пекінську капусту, кетчуп і готуємо ще хвилину. На завершення додаємо подрібнену зелень.

     

  • 4

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків