Курячі крильця Diablo Спробуйте вогняно-гострі курячі крильця за рецептом Торчин® та пориньте у світ колоритної, яскравої та ситної мексиканської кухні. Наш кетчуп Торчин® «Чилі»  з гострими перцями чилі - серцем латиноамериканської кухні надасть маринаду саме той солодкувато-пряний смак, додасть гостринки та зробить скоринку хрумкою та рум’яною  

Курячі крильця Diablo

  • Мексиканська кухня

Опис:

Спробуйте вогняно-гострі курячі крильця за рецептом Торчин® та пориньте у світ колоритної, яскравої та ситної мексиканської кухні. Наш кетчуп Торчин® «Чилі»  з гострими перцями чилі - серцем латиноамериканської кухні надасть маринаду саме той солодкувато-пряний смак, додасть гостринки та зробить скоринку хрумкою та рум’яною

 

Інгредієнти:

2,5 години, 4 порції

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 12 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Соєвий соус - 8 ст л
  • Кетчуп «Чилі» Торчин – 300 гр
  • Цукор – 2 ст л
  • Петрушка – 10 гр
  • Кунжут смажений – 10 гр

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Приготувати маринад: часник розчавити, залити соєвим соусом, додати кетчуп Чилі, цукор.

  • 3

    Замаринувати крильця. Посипати різаною петрушкою. Залишити на 1-2 години.

  • 4

    На решітку викласти крильця та томити на слабкому вогні 30 хвилин провертаючи та змащуючи маринадом.

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків