Курячі крильця по-азіатськи Відмінна риса більшості азіатських страв – їх готувати просто та швидко. Спробуйте зробити курячі крильця по-азіатськи: замаринуйте їх у кисло-солодкому соусі Торчин® «Азіатський» зі шматочками каєнського та болгарського перцю, які нададуть смаку м’яса ніжності та пікантності. Ваші гості не залишаться байдужими!

Курячі крильця по-азіатськи

  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік

Опис:

Відмінна риса більшості азіатських страв – їх готувати просто та швидко. Спробуйте зробити курячі крильця по-азіатськи: замаринуйте їх у кисло-солодкому соусі Торчин® «Азіатський» зі шматочками каєнського та болгарського перцю, які нададуть смаку м’яса ніжності та пікантності. Ваші гості не залишаться байдужими!

Інгредієнти:

50 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 700 г
  • Соус Торчин® «Азіатський» – 200 г
  • Овочі-гриль

Покрокова інструкція:

  • 1

    Замаринуйте курячі крильця у соусі Торчин® «Азіатський» протягом 1 години.

  • 2

    Викладіть крильця на деко та випікайте 40 хв.

  • 3

    Змастіть крильця соусом ще раз і відправте назад до духовки ще на 15 хв.

  • 4

    Страва готова до вживання.

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків