Лазанья з м'ясом Лазанья з м'ясом – дуже смачна та ситна італійська страва. А приготувати її набагато легше, ніж здається. Листкова запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і томатним соусом припаде до смаку вам і вашим рідним! А кетчуп додасть страві густий томатний смак і аромат запашних спецій.

Лазанья з м'ясом

Опис:

Лазанья з м'ясом – дуже смачна та ситна італійська страва. А приготувати її набагато легше, ніж здається. Листкова запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і томатним соусом припаде до смаку вам і вашим рідним! А кетчуп додасть страві густий томатний смак і аромат запашних спецій.

Інгредієнти:

60 хвилин, 5 порцій

Інгредієнти:

  • Листове тісто для лазаньї – 8-10 шт.
  • Фарш із яловичини – 500 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 150 г
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Відваріть листи тіста для лазаньї, як зазначено на упаковці.

  • 2

    На оливковій олії підсмажте фарш і цибулю з чорним перцем.

  • 3

    Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» і готуйте фарш до готовності.

  • 4

    Викладіть у форму для випікання у 3-4 шари листи лазаньї, смажений фарш і присипте сиром

  • 5

    Запікайте 45 хв при температурі 180° С

  • 6

    Пригощайтесь!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків