Лінивий рататуй Рататуй – відома у всому світі французька страва з овочів. Торчин® пропонує новий погляд на її приготування. За декілька хвилин ви можете приготувати смачний, оригінальний та яскравий лінивий рататуй. Спробуйте!

Лінивий рататуй

  • Вегетаріанська страва
  • Для вечірки

Опис:

Рататуй – відома у всому світі французька страва з овочів. Торчин® пропонує новий погляд на її приготування. За декілька хвилин ви можете приготувати смачний, оригінальний та яскравий лінивий рататуй. Спробуйте!

Інгредієнти:

25 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Зелень
  • Майонез «Європейський» - 200г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Уздовж баклажана зробити надрізи на відстані 1 см один від одного, не дорізаючи до кінця ніжки. Опустити в киплячу воду на 2 хвилини.

  • 2

    Помідори нарізати кружечками. Кожен надріз баклажана змастити майонезом «Европейський», покласти помідори і посипати сиром.

  • 3

    Випікати 15 хвилин при температурі 200° С .


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків