Кіш цибульний з грибами

Кіш цибульний з грибами

  • Варто спробувати!
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Французька кухня

Опис:

Інгредієнти:

2,5 год., 4-5 порцій

Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля — 400 г (можна міксувати з цибулею-пореєм);
  • гриби — 200 г;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • твердий сир — 80 г;
  • олія;
  • чебрець — 2 г;
  • мускатний горіх — 1 г.
  • Тісто:
  • просіяне борошно — 280 г;
  • холодна вода — 4 ст. л.;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Швидко замісіть тісто, скачайте з нього кулю й приберіть у холодильник.

  • 3

    Гриби підсмажте до золотавого кольору на трохи змащеній олією пательні й зніміть. Цибулю тушкуйте на олії, доки не стане м’якою й солодкою, з додаванням чебрецю та мускатного горіха.

  • 4

    Яйця збийте з майонезом і тертим сиром.

  • 5

    Тісто розкачайте й покладіть у форму з бортиками. Наколіть виделкою й опустіть всередину марлевий мішечок, наповнений горохом або крупою. Випікайте 20—25 хвилин за температури 180 градусів.

  • 6

    Дістаньте мішечок. Змішайте цибулю, гриби, яєчну суміш — посоліть і поперчіть. Викладіть у корж і випікайте в розігрітій духовці до 165 градусів протягом 40—45 хвилин. Діставши з духовки, дайте страві трохи охолонути.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків