Медальйони у томатно-ягідному соусі Бажаєте приготувати щось особливо смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт – те, що потрібно! Неймовірне поєднання малинового джему та кетчупу Торчин® «Лагідний» створює ніжну кисло-солодку смакову симфонію, яка ідеально доповнить м’ясо та потішить найвибагливішого гурмана. Смачного!

Медальйони у томатно-ягідному соусі

  • TOП
  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Опис:

Бажаєте приготувати щось особливо смачне та оригінальне? Тоді цей рецепт – те, що потрібно! Неймовірне поєднання малинового джему та кетчупу Торчин® «Лагідний» створює ніжну кисло-солодку смакову симфонію, яка ідеально доповнить м’ясо та потішить найвибагливішого гурмана. Смачного!

Інгредієнти:

35 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка – 180 г
  • Бекон чи шинка – 80 г
  • Кетчуп Торчин® «З часником» – 80 г
  • Вино червоне – 40 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Малинове варення – 30 г
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Налийте червоне вино в каструлю та випарите на 50%. Додайте кетчуп Торчин® «Лагідний» та малинове варення, після закіпання доведіть до густоти на невеликому вогні. Додайте вершкове масло та відставте.

  • 2

    М'ясо розрізати впоперек волокон, загорнути в шинку в формі діжок.

  • 3

    Замаринувати м'ясо у спеціях і в приготованому соусі. М'ясо підсмажити до рум'яної скоринки.

  • 4

    Потім на 15 хвилин поставити до духовки при температурі 180° С.

  • 5

    Посипати зеленню та подавати до столу.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків