М’ясний рулет з овочами й беконом М’ясний рулет з овочами - дуже європейська страва. Її подають у кожному ресторані та у кожній оселі. Українські господині не завжди зважуються на приготування рулету з м’яса. Ми розповімо, як перетворити звичайні продукти на справжній витвір кулінарного мистецтва й зробити це з легкістю і задоволенням. Використовуючи кілька видів м’яса, додаючи овочі та приправи, ви отримаєте ситну й смачну страву. Чудовий варіант для святкового столу! Бажаємо вам рішучості й натхнення!

М’ясний рулет з овочами й беконом

  • Максимальна енергія
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва

Опис:

М’ясний рулет з овочами - дуже європейська страва. Її подають у кожному ресторані та у кожній оселі. Українські господині не завжди зважуються на приготування рулету з м’яса. Ми розповімо, як перетворити звичайні продукти на справжній витвір кулінарного мистецтва й зробити це з легкістю і задоволенням. Використовуючи кілька видів м’яса, додаючи овочі та приправи, ви отримаєте ситну й смачну страву. Чудовий варіант для святкового столу! Бажаємо вам рішучості й натхнення!

Інгредієнти:

90 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Білоголова капуста — 300 г
  • Квашена капуста — 200 г
  • Свинина (лопатка) — 500 г
  • Бекон (підчеревина) — 150 г
  • Ріпчаста цибуля — 100 г
  • Морква — 50 г
  • Болгарський перець — 50 г
  • Часник — 2 зубки
  • Соняшникова олія — 30 г
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Приправа «10 овочів» — 2 чайні ложки

Покрокова інструкція:

  • 1
    Свинину розрізати на пласт і злегка відбити. Натерти м’ясо щіпкою приправи «10 овочів».
  • 2
    Цибулю й перець нарізати дрібними кубиками й викласти на свинину. Загорнути в рулет. Відтак рулет загорнути в бекон і зв’язати шворкою.
  • 3
    Обсмажити рулет на олії з додаванням часнику до появи золотистої кірочки.
  • 4
    Білоголову капусту й моркву нарізати дрібно соломкою і пасерувати на олії до напівготовності.
  • 5
    Тільки-но капуста розм’якне, додати квашену капусту, 1 чайну ложку приправи «10 овочів» і цукор.
  • 6
    Викласти капусту у форму, зверху покласти рулет і випікати в духовці за температури 160 градусів протягом 60 хвилин.
  • 7
    Подаючи на стіл, зняти шворку й нарізати рулет кільцями.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків