Ніжна кабачкова ікра Смак кабачкової ікри, напевно, кожен пам'ятає ще з дитинства. Рецепт відомої закуски з майонезом не зовсім традиційний, але добре підійде як для швидкого приготування, так і для консервації без додавання оцту. Спробуйте приготувати кабачкову ікру за нашим рецептом – приготовлена вдома, вона виходить особливо смачною.

Ніжна кабачкова ікра

  • TOП

Опис:

Смак кабачкової ікри, напевно, кожен пам'ятає ще з дитинства. Рецепт відомої закуски з майонезом не зовсім традиційний, але добре підійде як для швидкого приготування, так і для консервації без додавання оцту. Спробуйте приготувати кабачкову ікру за нашим рецептом – приготовлена вдома, вона виходить особливо смачною.

Інгредієнти:

91 хвилин, 5 порцій

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 кг
  • Цибуля – 500 г
  • Соняшникова олія – 150 г
  • Томатна паста – 250 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» – 250 г
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Перець чорний – 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Поріжте кабачки шматочками, додайте нарізану цибулю і пропустіть суміш через м'ясорубку або блендер – до утворення пастоподібної маси.

  • 2

    Додайте майонез Торчин® «Делікатесний», томатну пасту та соняшникову олію.

  • 3

    Варіть 60 хв.

  • 4

    Додайте сіль, перець, цукор, лавровий лист

  • 5

    Проваріть ще 10-15 хв.

  • 6

    Подавайте відразу або «закрутіть» у банки (обов'язково простерилізуйте), щоб їсти взимку!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків