Ніжна куряча грудка на грилі Ароматна куряча грудка на грилі – страва, яка зробить звичайну сімейну вечерю по-літньому яскравою. Аби курочка набула хрумкої скоринки та зберегла соковитість всередині, ми замаринували її в соусі з пікантним часничком та духмяним розмарином. А наш густий томатний кетчуп Торчин® «До шашлику» доповнить смакову феєрію легкою гостринкою, нагадавши про літо та пікнік.

Ніжна куряча грудка на грилі

  • Варто спробувати!

Опис:

Ароматна куряча грудка на грилі – страва, яка зробить звичайну сімейну вечерю по-літньому яскравою. Аби курочка набула хрумкої скоринки та зберегла соковитість всередині, ми замаринували її в соусі з пікантним часничком та духмяним розмарином. А наш густий томатний кетчуп Торчин® «До шашлику» доповнить смакову феєрію легкою гостринкою, нагадавши про літо та пікнік.

Інгредієнти:

1,4 години, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт
  • Олія рослинна – 2 ст ложки
  • Кетчуп Торчин «До шашлику» – 200 гр
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 100 гр
  • Цукор – 50 гр
  • Розмарин – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти

  • 2

    Куряче філе нарізати частинами. Приготувати розсіл: в холодній (до 8 градусів) кип’яченій воді розчинити цукор, сіль, додати часник та розмарин

  • 3

    Занурити в розсіл куряче філе на 1 годину. Після чого викласти філе на рушник, просушити, змазати олією

  • 4

    Готувати на розігрітому грилі 12-15 хвилин. Після зняти, дати 5 хвилин постояти під накритою кришкою

  • 5

    Подавати з кетчупом Торчин «До шашлику».


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків