Ніжне ризото з куркою Ніжне ризото з куркою — страва, яка сподобається і дорослим, і дітям. Шматочки курячого філе, морква та ваш улюблений різновид рису. Змішайте всі інгредієнти та готуйте на маленькому вогні. А щоб не пересушити страву й отримати насичений овочевий смак, додайте трохи бульйону на основі приправи Торчин® «10 овочів». Приправа містить ароматну зелень, шматочки овочів та спеції. Вона додасть ризото яскравих кольорів та створить у вас вдома теплу, літню атмосферу.

Ніжне ризото з куркою

  • TOП
  • Для романтичної вечері

Опис:

Ніжне ризото з куркою — страва, яка сподобається і дорослим, і дітям. Шматочки курячого філе, морква та ваш улюблений різновид рису. Змішайте всі інгредієнти та готуйте на маленькому вогні. А щоб не пересушити страву й отримати насичений овочевий смак, додайте трохи бульйону на основі приправи Торчин® «10 овочів». Приправа містить ароматну зелень, шматочки овочів та спеції. Вона додасть ризото яскравих кольорів та створить у вас вдома теплу, літню атмосферу.

Інгредієнти:

60 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт
  • Стебло селери – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Рис - 200 г
  • Масло вершкове – 60 г
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л на ½ літра води

Покрокова інструкція:

  • 1
    Приготуйте бульйон з приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 2
    Куряче філе наріжте кубиками.
  • 3
    Розтопіть вершкове масло, додайте цибулю та курку і готуйте на малому вогні 10 хвилин.
  • 4
    Варіть 12-15 хвилин, поки рідина не випарується. Всипте рис і готуйте, помішуючи, 2 хвилини.
  • 5
    Додайте бульйон, готуйте, помішуючи, поки рідина повністю не випарується.
  • 6
    Коли різотто буде майже готове (це займе близько 20 хвилин), зніміть каструлю з вогню та додайте вершкове масло.
  • 7
    Накрийте, зачекайте 5-7 хвилин, потім подавайте.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків