Норвезький сендвіч із оселедцем Час відкривати сезон пікніків! Ідеальний варіант для застілля на природі — оригінальні сендвічі з оселедцем. Рутинна страва перетворюється на особливу закуску, якщо приправити рибу гірчицею «Діжонською» від Торчин®. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує сендвічам витончений, по-справжньому новий і пряний смак. Здивувати своїх близьких дуже легко!

Норвезький сендвіч із оселедцем

  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Літня страва
  • Миттєве

Опис:

Час відкривати сезон пікніків! Ідеальний варіант для застілля на природі — оригінальні сендвічі з оселедцем. Рутинна страва перетворюється на особливу закуску, якщо приправити рибу гірчицею «Діжонською» від Торчин®. Поєднання цілих гірчичних зерен з багатим букетом спецій подарує сендвічам витончений, по-справжньому новий і пряний смак. Здивувати своїх близьких дуже легко!

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Діжонська» від Торчин® — 100 г
  • Житній хліб — 2 шт.
  • Вершкове масло — 80 г
  • Кріп — 10 г
  • Зелена цибуля — 10 г
  • Оселедець — 200 г
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Лимонна цедра — дрібка

Покрокова інструкція:

  • 1

    Хліб підсушіть у духовці або на сковороді. Гірчицю змішайте з лимонним соком.

  • 2

    Намажте на хліб вершкове масло. Потім викладіть оселедець, зверху полийте гірчицею.

  • 3

    Прикрасьте зеленою цибулею, кропом і цедрою.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків