Одеський форшмак— ТОРЧИН® В Одесі жартують завжди й про все на світі. Єдиний виняток — форшмак. Коли його немає, за ним сумують, а коли є — всі зайняті, наминаючи його за обидві щоки. Оцініть наш рецепт — і спробуйте тільки сказати, що в тітки Цилі виходило краще.

Одеський форшмак— ТОРЧИН®

  • Швидкий рецепт
  • Корисний спосіб приготування
  • Вегетаріанська страва

Опис:

В Одесі жартують завжди й про все на світі. Єдиний виняток — форшмак. Коли його немає, за ним сумують, а коли є — всі зайняті, наминаючи його за обидві щоки. Оцініть наш рецепт — і спробуйте тільки сказати, що в тітки Цилі виходило краще.

Інгредієнти:

10 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Оселедець - 200 г

  • Яйце (відварене) — 3 шт.

  • Зелена цибуля — 20 г

  • Ріпчасту цибулю - 50 г

  • Майонез Торчин® «Європейський» —3 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Нарізати всі інгредієнти однаковими шматочками, заправити майонезом Торчін® «Європейський», зверху присипати зеленню. Подавати з грінками.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків