Окрошка  Холодна окрошка зі свіжими овочами - найкращий обід у літню спеку. Він не лише освіжає, а й насичує організм вітамінами. Авжеж! Адже у тарілці - овочі, що не проходили термічної обробки. Варити такий суп не треба, тому час приготування скорочується. Наріжте усі інгредієнти, залийте йогуртом чи просто водою - й, нумо, за стіл! Свіжий кроп та верене яйце гармонійно прикрасять страву. Смачно, ситно, корисно!  

Окрошка

  • Літня страва

Опис:

 Холодна окрошка зі свіжими овочами - найкращий обід у літню спеку. Він не лише освіжає, а й насичує організм вітамінами. Авжеж! Адже у тарілці - овочі, що не проходили термічної обробки. Варити такий суп не треба, тому час приготування скорочується. Наріжте усі інгредієнти, залийте йогуртом чи просто водою - й, нумо, за стіл! Свіжий кроп та верене яйце гармонійно прикрасять страву. Смачно, ситно, корисно!

 

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Огірок — 40 г
  • Йогурт — 400 г
  • Ковбаса — 50 г
  • Стебло селери — 20 г
  • Болгарський перець — 30 г
  • Відварена картопля — 50 г
  • Редиска — 15 г
  • Кріп — 5 г
  • Зелена цибуля — 5 г
  • Варене яйце — 1 шт.
  • Вода — 100 мл
  • Приправа «10 овочів» - ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Огірок, ковбасу, селеру, редиску, перець і картоплю нарізати дрібними кубиками, а цибулю — кільцями.

  • 2

    Додати йогурт, воду й приправу.

  • 3

    Подаючи на стіл, додати кріп і яйце.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків