Омлет-рулет

Омлет-рулет

  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Миттєве

Опис:

Інгредієнти:

25 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • яйця — 5 шт.;
  • желатин — 2 г;
  • вода — 50 мл;
  • сіль, перець — до смаку;
  • прованські трави — щіпка;
  • шинка — 150 г;
  • варена морква — 1 шт.;
  • стебло селери — 50 г;
  • фета — 100 г;
  • листки салату — 50 г;
  • олія — ​​10 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Желатин залити водою. Розтопити його на водяній бані. Яйця збити з 80 г майонезу й прованськими травами. Увести в яйця трохи остиглий желатин.

  • 3

    Духовку розігріти до 170 градусів. Посудину для запікання розігріти, дістати й змастити олією. Налити яєчно-желатинову суміш завтовшки 5-6 мм і поставити в духовку на 5 хвилин, до готовності.

  • 4

    Моркву, шинку, селеру, фету нарізати соломкою.

  • 5

    Щойно дістали з духовки, змазати майонезом і, поклавши на край омлету начинку, загорнути в рулет. Потім рулет загорнути у фольгу й сформувати циліндричну форму, почекати, поки охолоне. Нарізати й подавати.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків