Овочі з куркою стір-фрай Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування продуктів. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки, зберігаючи при цьому всю свою соковитість та користь. Спробуйте рецепт курки з овочами у кисло-солодкому соусі - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гірчиця Торчин® “Лимонна” надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції.  

Овочі з куркою стір-фрай

  • Швидкий рецепт
  • Азіатська кухня

Опис:

Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування продуктів. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки, зберігаючи при цьому всю свою соковитість та користь. Спробуйте рецепт курки з овочами у кисло-солодкому соусі - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гірчиця Торчин® “Лимонна” надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції.

 

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт
  • Пекінська капуста – 100 гр
  • Огірок – 1 шт
  • Перець болгарський – 1 шт
  • Цибуля синя – 1 шт
  • Гриби шампіньйони – 150 гр
  • Морква – 50 гр
  • Олія – 40 гр
  • Заправка: Масло вершкове – 10 гр
  • Соєвий соус – 50 гр
  • Лимонна гірчиця з медом Торчин – 50 гр
  • Кунжут – 5 гр

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Всі овочі нарізати соломкою. Гриби пластинками.

  • 3

    Обсмажити куряче філе до готовності та зняти його.

  • 4

    На сильно розігріту пательню налити масло та розігріти його. Обсмажити всі овочі одночасно на сильному вогні протягом 2 хвилин.

  • 5

    До овочів додати куряче філе.

  • 6

    Додати соєвий соус та готувати ще 1 хвилину. Після додати гірчицю та вимкнути плиту.

  • 7

    Подавати овочі посипавши кунжутом. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків