Овочева лазанья Овочева лазанья — це максимальна кількість овочів, трав і спецій в одній страві. Баклажан, кабачки, червона цибуля, болгарський перець, часник, помідори, перець чилі — і все це у поєднанні з приправою «10 овочів» від Торчин®. Вона містить шматочки сухих овочів, пахучу зелень та спеції й надає страві ще більш насиченого овочевого смаку та аромату. Лазанья без м’яса сподобається вегетаріанцям й тим, хто надає перевагу ситній та корисній їжі.

Овочева лазанья

Опис:

Овочева лазанья — це максимальна кількість овочів, трав і спецій в одній страві. Баклажан, кабачки, червона цибуля, болгарський перець, часник, помідори, перець чилі — і все це у поєднанні з приправою «10 овочів» від Торчин®. Вона містить шматочки сухих овочів, пахучу зелень та спеції й надає страві ще більш насиченого овочевого смаку та аромату. Лазанья без м’яса сподобається вегетаріанцям й тим, хто надає перевагу ситній та корисній їжі.

Інгредієнти:

100 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Баклажан - 1 шт
  • Кабачки - 2 шт
  • Червона цибуля – 2 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Перець чилі – 2 шт
  • Помідори – 3 шт
  • Часник – 4 зубчики
  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 2 ст.л.
  • Масло вершкове – 25 г
  • Молоко – 700 мл
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Листи лазаньї – 200 г
  • Олія

Покрокова інструкція:

  • 1
    Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • 2
    Вимийте баклажан і кабачки, поріжте на кубики середнього розміру, приблизно 3х3 см.
  • 3
    Болгарський перець вимийте, розріжте навпіл і очистіть від насіння.
  • 4
    Те ж саме виконайте з чилі.
  • 5
    Покладіть кабачок і баклажан до миски та посипте приправою 10 Овочів ® від Торчин ®, додайте часник. Перекладіть овочі на деко і поставте його в розігріту духовку. Овочі необхідно випікати 25-30 хвилин.
  • 6
    У середній каструлі розігрійте молоко, додайте часник і приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 7
    У сотейнику стушкувати томати з часником і приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 8
    У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло, а потім поступово почніть додавати борошно, постійно помішуючи. Потім влийте гаряче молоко. Продовжуйте варити соус Бешамель на маленькому вогні протягом декількох хвилин.
  • 9
    Наші овочі готові. Розділіть їх на три частини. Першу частину викладіть в глибоку форму для випічки.
  • 10
    Полийте овочі 1/3 томатним соусом і ¼ соусом бешамель. Тепер акуратно покладіть листи лазаньї.
  • 11
    Повторіть ще раз шар овочів, томатного соусу і соусу бешамель.
  • 12
    Натріть на дрібній тертці сир.
  • 13
    Поставте лазанью в розігріту духовку на 40-45 хвилин. Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків