Овочевий суп Минестроне Мінестроне, тобто «великий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, піддайтеся натхненню та пориву настрою. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.

Овочевий суп Минестроне

  • Вітамінна бомба

Опис:

Мінестроне, тобто «великий суп» - це суп з безліччю інгредієнтів. Ідея мінестроне у тому, що цей суп повинен точно відповідати певному сезону. Це універсальна страва і одного рецепту для неї не існує. Додавайте все, що вам подобається, піддайтеся натхненню та пориву настрою. Ми пропонуємо осінній рецепт насиченого, ароматного і пряного мінестроне.

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 30 г

  • Помідори червоні - 50 г

  • Морква - 40 г

  • Часник - 1 шт

  • Вода - 150 мл

  • Перець солодкий - ½ шт

  • Цибуля червона - ½ шт

  • Оливкова олія - 30 мл

  • Грудинка копчена - 10 г

  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» - 1ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Всі овочі нарізати невеличкими кубиками. Можете імпровізувати, додаючи свої варіанти овочів, не варто завжди притримуватися рецепту, адже для мінестроне характерна сезонність.

  • 2

    Цибулю і часник дрібно нарізати і пасерувати у сотейнику на оливковій олії, доки вони не стануть прозорими.

  • 3

    Додати моркву та гарбуз, продовжувати пасерувати ще хвилини 3-4.

  • 4

    Додаємо нарізаний перець, помідор і селеру.

  • 5

    Тушкуйте під кришкою декілька хвилин, а потім підлийте овочевий бульйон, приготований на основі універсальної приправи Торчин® «10 Овочів». Вона містить цілий кошик овочів і додасть нашому супу збалансованого смаку

  • 6

    Через три хвилини вимикаємо суп.

  • 7

    Додаємо до тарілки шматочки нарізаної грудинки і зелень. Ароматно і пряно! Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків