Овочеві оладки Корисне чи смачне – ось одвічна проблема під час приготування. У цьому рецепті вам не доведеться обирати, отримайте все разом – багатий овочевий смак, неповторний аромат і велику кількість вітамінів, що містяться в овочах. А завдяки невеликому секрету (додавання мінеральної води та соди) ваші оладки стануть пишними та ніжними. Забудьте про компроміси в їжі завдяки ситному рецепту овочевих оладок.

Овочеві оладки

  • Візьми на пікнік

Опис:

Корисне чи смачне – ось одвічна проблема під час приготування. У цьому рецепті вам не доведеться обирати, отримайте все разом – багатий овочевий смак, неповторний аромат і велику кількість вітамінів, що містяться в овочах. А завдяки невеликому секрету (додавання мінеральної води та соди) ваші оладки стануть пишними та ніжними. Забудьте про компроміси в їжі завдяки ситному рецепту овочевих оладок.

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Цукіні – 250 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 г
  • Рослинна олія – 20 г
  • Сир бринза – 50 г
  • Петрушка — 30 г
  • Мінеральна вода – 100 мл
  • Сода – 1/2 ч. л.
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Обсмажте на сковороді цибулю та кубики цукіні до приємного золотистого кольору.

  • 2

    В окремій мисці змішайте нарізані петрушку і бринзу, сире яйце і борошно. Все дуже добре перемішайте, щоб вийшло густе тісто (аби оладки були легкими, додайте 100 мл мінеральної води та ½ ч. л. соди). А для того, щоб оладки мали апетитний золотистий колір і багатий смак цілого овочевого ансамблю – додайте овочеву приправу Торчин® «10 Овочів».

  • 3

    Викладайте тісто на сковорідку столовою ложкою і обсмажуйте оладки до появи золотистої скоринки. Готові оладки можна викласти на паперовий кухонний рушник, щоб прибрати зайву олію.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків