Пан-банья

Пан-банья

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для вечірки
  • Миттєве

Опис:

Інгредієнти:

25 хв., 3 порції

Інгредієнти:

  • здобна булочка — 3 шт.;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 4 ст. л.;
  • консервований тунець — 150 г;
  • зелень — 10 г;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • синя цибуля — 1 шт.;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • олія — ​​10 мл;
  • сіль, перець — до смаку.

Покрокова інструкція:

  • 1
    Готуємо всі потрібні інгредієнти.
  • 2
    Яйце варимо на круто. Перець і цибулю нарізаємо соломкою.
  • 3

    На розігріту пательню наливаємо олію та обсмажуємо до напівготовності цибулю з перцем.

  • 4

    Яйце подрібнюємо ножем. Додаємо 3 ложки майонезу й тунець.

  • 5

    Змазуємо майонезом розрізані навпіл булочки й підсушуємо на сковороді.

  • 6

    Складаємо сандвіч: на нижню частину булочки викладаємо цибулю й перець, потім — тунець із яйцем та зелень, накриваємо верхньою частиною булочки.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків