Великодні пиріжки з рибою і яйцем

Великодні пиріжки з рибою і яйцем

  • Візьми на пікнік
  • Українська кухня
  • Святкова страва

Опис:

Інгредієнти:

110 хв., 4 порції

Інгредієнти:

  • філе сьомги (макрель, голець, горбуша) — 200 г;
  • куряче яйце — 3 шт.;
  • яєчний жовток — 1 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 4 ст. л.;
  • кріп — 20 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • зелена цибуля — 10 г.
  • Тісто:
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г;
  • сухі дріжджі — 1½ ч. л.;
  • борошно вищого ґатунку — 500 г;
  • цукор — 60 г;
  • сіль — ½ ч. л.;
  • молоко (вода) — 250 мл;
  • лимонна цедра — ½ лимона.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Тісто: у теплому молоці до 35 градусів розвести цукор, дріжджі. Додати просіяне борошно, сіль і замісити тісто. Потім додати майонез, сіль, лимонну цедру. Вимішувати 7—10 хвилин і залишити на 40 хвилин підходити.

  • 3

    Приготуємо начинку: яйця відварити круто. Рибу нарізати шматочками по 3 см й варити до готовності (близько 3—5 хвилин).

  • 4

    Зелену цибулю, кріп, варені яйця, рибу дрібно порізати ножем, посолити, поперчити, додати майонез і змішати. Щойно тісто підійшло, розділити на 10 однакових частин і сформувати вироби круглої форми, притиснути, у середину покласти начинку й защипнути. Потім сформувати кульку й покласти на деко, застеливши його пергаментом. Зробити насічки на поверхні булочок. Дати ще тісту постояти 30 хвилин і випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів протягом 15—20 хвилин.

  • 5

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків