Паста капеліні з яловичиною Паста капелліні з яловичиною – поєднання італійської класики й повсякденних продуктів. У цьому рецепті соус гармонійно доповнює м'ясо – яловича вирізка тушкується зі свіжими помідорами та заправкою для борщу "Томатна з болгарським перцем". Золоті нитки капелліні у комбінації з великими шматками м'яса виглядають неймовірно витончено. Така страва має чудовий смак та здатна вгамувати апетит до самого вечора.

Паста капеліні з яловичиною

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері
  • Італійська кухня

Опис:

Паста капелліні з яловичиною – поєднання італійської класики й повсякденних продуктів. У цьому рецепті соус гармонійно доповнює м'ясо – яловича вирізка тушкується зі свіжими помідорами та заправкою для борщу "Томатна з болгарським перцем". Золоті нитки капелліні у комбінації з великими шматками м'яса виглядають неймовірно витончено. Така страва має чудовий смак та здатна вгамувати апетит до самого вечора.

Інгредієнти:

40 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • паста — 300 г;
  • яловичина — 200 г;
  • свіжий базилік;
  • заправа до борщу «Томатна з болгарським перцем» — 1 паковання;
  • оливкова олія;
  • помідори — 100 г;
  • вода — 30 мл.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Яловичу вирізку наріжте тонкими скибочками.

  • 3

    Обсмажте на оливковій олії протягом 4 хвилин, посипте сіллю й перцем.

  • 4

    Додайте заправу й тушкуйте все разом на пательні близько 5 хвилин. Тим часом відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.

  • 5

    Змішайте пасту, соус і м’ясо. Готову страву прикрасьте листочками базиліку.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків