Паста «Карбонара» Створена у сонячній Італії, паста «Карбонара» чудово зігріває взимку. Це дуже ситна страва з м’ясом, вершками та сиром. Спробуйте доповнити пасту фрикадельками та вершковим соусом з приправою «10 овочів» від Торчин®! Така подача сподобається навіть дітям. Шматочки сухих овочів та зелень додасть страві яскравих барв, а спеції та часник — насичений смак з легкою пікантною ноткою.

Паста «Карбонара»

  • TOП
  • Для романтичної вечері

Опис:

Створена у сонячній Італії, паста «Карбонара» чудово зігріває взимку. Це дуже ситна страва з м’ясом, вершками та сиром. Спробуйте доповнити пасту фрикадельками та вершковим соусом з приправою «10 овочів» від Торчин®! Така подача сподобається навіть дітям. Шматочки сухих овочів та зелень додасть страві яскравих барв, а спеції та часник — насичений смак з легкою пікантною ноткою.

Інгредієнти:

60 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 2 ч.л.
  • Спагетті – 250 г
  • Курячий фарш - 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйця – 3 шт
  • Вершки 30% - 100 мл
  • Пармезан – 30 г
  • Олія

Покрокова інструкція:

  • 1
    Відварити спагетті в воді з 1 ч.л. приправи 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 2
    На розігрітій оливковій олії обсмажити два очищених і розчавлених зубчики часнику.
  • 3
    У курячий фарш додати дрібку приправи 10 Овочів ® від Торчин ®, вершки, сформувати кульки.
  • 4
    У глибоку миску випустити вміст одного яйця і додати два жовтки, акуратно відокремивши білки. Додати приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 5
    За допомогою виделки перемішати яйця до отримання однорідної маси.
  • 6
    Пармезан натерти на дрібну тертку. З'єднати яєчну суміш і вершки, добре перемішати виделкою.
  • 7
    Зняти пасту. Відразу ж змішати пасту з підсмаженими курячими кульками, яєчним соусом. Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків