Паста по-тосканськи Паста – страва, без якої італійці не уявляють свого життя, бо це смачно, корисно та ситно. Приготувати пасту буде легко, а кетчуп Торчин® «Лагідний» додасть томатного насиченого смаку вашій страві.

Паста по-тосканськи

  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Опис:

Паста – страва, без якої італійці не уявляють свого життя, бо це смачно, корисно та ситно. Приготувати пасту буде легко, а кетчуп Торчин® «Лагідний» додасть томатного насиченого смаку вашій страві.

Інгредієнти:

45 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • М'ясний фарш – 150 г
  • Макарони мушлі (великі) – 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 40 г
  • Часник – 5 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Базилік
  • Зелень, сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю та часник дрібно порубати. Додати шинку, сосиски та підсмажити.

  • 2

    Залити збитими яйцями з кетчупом Торчин® «Лагідний» та спеціями.

  • 3

    Засипати сиром і зеленню, дати постояти 2 хвилини та подавати до столу.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків