Рецепти

Паста з запеченим лососем

Філе лосося змастіть майонезом Торчин® «Делікатесний». Запікайте 30 хв при температурі 180° С.
Змішайте кілька ложок майонезу з лимонним соком і цедрою. Відваріть макарони.
Змішайте відварені макарони з майонезним соусом, присипте перцем і сіллю за смаком, додайте базилік і порізаний шматочками лосось.
Посипте тертим сиром. Неперевершено!
Паста з запеченим лососем
prev
next
Паста з запеченим лососем
60 хв
2

Інгредієнти:

  • Лосось – 100 г

  • Макарони – 400 г

  • Майонез Торчин® «Делікатесний»

  • Орегано

  • Лимон

  • Сіль

  1. Філе лосося змастіть майонезом Торчин® «Делікатесний». Запікайте 30 хв при температурі 180° С.
  2. Змішайте кілька ложок майонезу з лимонним соком і цедрою. Відваріть макарони.
  3. Змішайте відварені макарони з майонезним соусом, присипте перцем і сіллю за смаком, додайте базилік і порізаний шматочками лосось.
  4. Посипте тертим сиром. Неперевершено!

Цей рецепт стане для вас універсальним: можна подавати як закуску або як самостійну страву, підійде для обіду чи святкової вечері. Майонез Торчин® «Делікатесний» надасть лососеві ніжного смаку та золотистої скоринки, а соус перетворить ваш салат у страву високої кухні. Спробуйте!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися