Пиріг зі свининою Палед Порк Пиріг зі свининою Палед Порк - ситна і оригінальна страва, яка прикрасить як святкове застілля, так і затишну домашню вечерю. Приготуйте її за нашим рецептом із заправкою Торчин® «З маринованими огірками». Її приємний кисло-солодкий смак ідеально поєднується з м'ясом і овочами. Тріо з маринованих огірочків, цибулі та моркви доповнює букет з ароматних трав. І все це разом робить страву по-справжньому смачною і незвичайною. Обов'язково спробуйте цей пиріг, адже він сміливо може претендувати на звання одного з ваших улюблених.

Пиріг зі свининою Палед Порк

  • Страва вихідного дня

Опис:

Пиріг зі свининою Палед Порк - ситна і оригінальна страва, яка прикрасить як святкове застілля, так і затишну домашню вечерю. Приготуйте її за нашим рецептом із заправкою Торчин® «З маринованими огірками». Її приємний кисло-солодкий смак ідеально поєднується з м'ясом і овочами. Тріо з маринованих огірочків, цибулі та моркви доповнює букет з ароматних трав. І все це разом робить страву по-справжньому смачною і незвичайною. Обов'язково спробуйте цей пиріг, адже він сміливо може претендувати на звання одного з ваших улюблених.

Інгредієнти:

2,5 години, 4 порції

Інгредієнти:

  • Свинина - 400 г
  • Бекон - 100 г
  • Тісто для пирога - 200 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Заправка для розсольника Торчин® «З маринованими огірками» - 100 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю, бекон і помідори наріжте кубиками і обсмажте до рум'яної скоринки.

  • 2

    Додайте заправку для розсольника Торчин® «З маринованими огірками».

  • 3

    На цій самій сковороді обсмажте свинину, а потім - запечіть в духовці

  • 4

    Розберіть м'ясо на волокна, додайте сир, бекон з цибулею і помідорами, зелений горошок і кукурудзу

  • 5

    Викладіть розкачане тісто в форму, додайте начинку і запечіть


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків