Плов по-східному - Торчин® На Сході культура плову розвинена настільки, що для майстрів із його готування існує навіть окрема назва — ашпаз. Може, й у вас вийде стати ашпазом і за допомогою цього рецепта. Головне — правильна послідовність готування, спеції та кетчуп Торчин® «Лагідний».

Плов по-східному - Торчин®

  • Варто спробувати!

Опис:

На Сході культура плову розвинена настільки, що для майстрів із його готування існує навіть окрема назва — ашпаз. Може, й у вас вийде стати ашпазом і за допомогою цього рецепта. Головне — правильна послідовність готування, спеції та кетчуп Торчин® «Лагідний».

Інгредієнти:

60 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • М'ясо

  • Рис — 100 г

  • Ріпчата цибуля - 30 г

  • Моркова — 100 г

  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г

  • Петрушка

  • Часник

  • Кінза

  • Зіра, паприка, куркума, коріандр

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Цибулю, моркву, м'ясо ріжемо кубиками і обсмажуємо. Додаємо часник, спеції, рис і покриваємо водою на 1 палець. Закриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 25-35 хвилин. Потім додаємо кетчуп Торчин® «Лагідний» і даємо постояти 2 хвилини для насичення смаком. Посипати зеленню перед подачею.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків