Томати болоньєз у томатному соусі

Томати болоньєз у томатному соусі

  • Вегетаріанська страва
  • Для романтичної вечері

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • Томати чері або сливка, розрізані навпіл - 500 гр
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 100 гр
  • Сіль — 10 гр
  • Цукор — 20 гр
  • Вершкове масло / оливкова олія — 40 гр
  • Базилік свіжий — 25 гр
  • Оцет бальзамічний — 20 гр
  • Паприка — 10 гр
  • Коріандр — 4 гр
  • Часник — 20 гр

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Обсмажте помідори на конфорці для того, щоб досягти аромату диму (можна зробити на вогнищі). Наріжте цибулю та часник.

  • 3

    Цибулю та часник обсмажте на маслі, додайте цукор і сіль. Коли цукор почне карамелізувати соус, додати бальзамічний оцет і кетчуп Торчин® «Чилі».

  • 4

    Додайте обсмажені томати та протушкуйте.

  • 5

    Додайте дрібно нарізаний базилік і вершкове масло, томіть 5 хв та залиште остуджувати.

  • 6

    Пастеризуємо банки і закатуємо.

  • 7

    Рекомендовано до спагеті з м’ясом.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків