Томати болоньєз у томатному соусі

Томати болоньєз у томатному соусі

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • Томати чері або сливка, розрізані навпіл - 500 гр
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» — 300 г
  • Цибуля ріпчаста — 100 гр
  • Сіль — 10 гр
  • Цукор — 20 гр
  • Вершкове масло / оливкова олія — 40 гр
  • Базилік свіжий — 25 гр
  • Оцет бальзамічний — 20 гр
  • Паприка — 10 гр
  • Коріандр — 4 гр
  • Часник — 20 гр

Покрокова інструкція:

  • 1
    Обсмажити помідори на конфорці для того, щоб досягти аромату диму (можна зробити на вогнищі).
  • 2
    Цибулю та часник обсмажити на маслі, додати цукор і сіль.
  • 3
    Коли цукор почне карамелізувати соус, додати бальзамічний оцет і кетчуп Торчин® «Чилі». Протушкувати та додати дрібно нарізаний базилік і вершкове масло, томити 5 хв та залишити остуджувати.
  • 4
    Пастеризуємо банки і закатуємо. Рекомендовано до спагеті з м’ясом.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків