Рагу з індички в томатному соусі Рагу – страва, історію та походження якої досі не можуть визначити. Її готували з давніх часів практично в усіх кухнях світу. Спробуйте оригінальний рецепт від Торчин®: насичений томатно-овочевий смак кетчупу Торчин® «З паприкою» доповнить ніжне філе індички з овочами, а вино додасть страві пряний смак та аромат.

Рагу з індички в томатному соусі

  • Для вечірки

Опис:

Рагу – страва, історію та походження якої досі не можуть визначити. Її готували з давніх часів практично в усіх кухнях світу. Спробуйте оригінальний рецепт від Торчин®: насичений томатно-овочевий смак кетчупу Торчин® «З паприкою» доповнить ніжне філе індички з овочами, а вино додасть страві пряний смак та аромат.

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Філе індички – 300 г
  • Баклажани – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Кетчуп Торчин® «З паприкою» – 70 г
  • Перець болгарський – 150 г
  • Вино червоне – 60 г
  • Часник – 15 г
  • Сіль, цукор, перець
  • Зелень

Покрокова інструкція:

  • 1

    Всі інгредієнти нарізати кубиками та обсмажити зі спеціями.

  • 2

    Влити вино та трохи протушкувати до випаровування алкоголю.

  • 3

    Додати кетчуп Торчин® «З паприкою» та дати потомитись хвилин 15 на невеликому вогні. При подачі посипати зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків