Рататуй Рататуй — традиційна страва французького Провансу. Ключові інгредієнти: кабачок, баклажан, солодкий перець, томат і цибуля. Картопля робить страву більш ситною, а приправа Торчин® «10 овочів» надає насиченого смаку та дарує приємний аромат зелені. Приготування рататуя вдома — це дуже простий та приємний процес. Наріжте овочі кільцями, викладіть у форму, залийте бульйоном з приправою Торчин® та запікайте 25 хвилин. Смачного!

Рататуй

  • Швидкий рецепт
  • Вітамінна бомба
  • Вегетаріанська страва
  • Для вечірки

Опис:

Рататуй — традиційна страва французького Провансу. Ключові інгредієнти: кабачок, баклажан, солодкий перець, томат і цибуля. Картопля робить страву більш ситною, а приправа Торчин® «10 овочів» надає насиченого смаку та дарує приємний аромат зелені. Приготування рататуя вдома — це дуже простий та приємний процес. Наріжте овочі кільцями, викладіть у форму, залийте бульйоном з приправою Торчин® та запікайте 25 хвилин. Смачного!

Інгредієнти:

1 година 30 хвилин, 10 порцій

Інгредієнти:

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
  • Болгарський перець – 2 шт
  • Помідори – 2 шт
  • Кабачок – 1 шт
  • Картопля – 3 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Баклажан – 1 шт

Покрокова інструкція:

  • 1

    У сотейнику змішайте 200 мл води і приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.

  • 2

    Доведіть до кипіння.

  • 3

    Зніміть з вогню і відставте.

  • 4

    Наріжте овочі на тонкі кружальця.

  • 5

    Викладіть овочі по колу в форму для запікання - чергуючи.

  • 6

    Залийте все готовим бульйоном.

  • 7

    Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 25 хвилин.

  • 8

    Готовий рататуй подавайте зі сметаною або рубаною зеленню.

  • 9

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків