Рататуй Рататуй — традиційна страва французького Провансу. Ключові інгредієнти: кабачок, баклажан, солодкий перець, томат і цибуля. Картопля робить страву більш ситною, а приправа Торчин® «10 овочів» надає насиченого смаку та дарує приємний аромат зелені. Приготування рататуя вдома — це дуже простий та приємний процес. Наріжте овочі кільцями, викладіть у форму, залийте бульйоном з приправою Торчин® та запікайте 25 хвилин. Смачного!

Рататуй

Опис:

Рататуй — традиційна страва французького Провансу. Ключові інгредієнти: кабачок, баклажан, солодкий перець, томат і цибуля. Картопля робить страву більш ситною, а приправа Торчин® «10 овочів» надає насиченого смаку та дарує приємний аромат зелені. Приготування рататуя вдома — це дуже простий та приємний процес. Наріжте овочі кільцями, викладіть у форму, залийте бульйоном з приправою Торчин® та запікайте 25 хвилин. Смачного!

Інгредієнти:

40 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
  • Болгарський перець – 2 шт
  • Помідори – 2 шт
  • Кабачок – 1 шт
  • Картопля – 3 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Баклажан – 1 шт

Покрокова інструкція:

  • 1
    У сотейнику змішайте 200 мл води і приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
  • 2
    Доведіть до кипіння.
  • 3
    Зніміть з вогню і відставте.
  • 4
    Наріжте овочі на тонкі кружальця.
  • 5
    Викладіть овочі по колу в форму для запікання - чергуючи.
  • 6
    Залийте все готовим бульйоном.
  • 7
    Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 25 хвилин.
  • 8
    Готовий рататуй подавайте зі сметаною або рубаною зеленню.
  • 9
    Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків