Реберця по-канадськи Соковиті, ніжні, з хрусткою карамельною скоринкою, пікантним смаком і неймовірним ароматом –хіба можна залишитись байдужим до відомих реберець по-канадськи? Запрошуючи друзів, приготуйтесь до захоплених відгуків та компліментів.

Реберця по-канадськи

  • Варто спробувати!

Опис:

Соковиті, ніжні, з хрусткою карамельною скоринкою, пікантним смаком і неймовірним ароматом –хіба можна залишитись байдужим до відомих реберець по-канадськи? Запрошуючи друзів, приготуйтесь до захоплених відгуків та компліментів.

Інгредієнти:

120 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих реберець

  • 6 ст. л. цукру

  • 1 ч. л. сушеного часнику

  • чорный перець

  • корица

  • мед

  • 150г Кетчупу Лагідний

  • 6 ст. л. Соевого Соуса Новаро®

  • сік ½ лимона

Покрокова інструкція:

  • 1

    Для маринаду змішайте 6 ст. л. цукру, по 1 ч. л. сушеного часнику, перцю, кориці та меду, 150г Кетчупу Лагідний, 6 ст. л. Соєвого Соусу Новаро® і сік ½ лимона. Ретельно перемішайте

  • 2

    Маринуйте 1 кг свинячих реберець близько 30 хв

  • 3

    Запікайте замариновані реберця 1,5 години при 160 С

  • 4

    Подавайте з гілочкою розмарину для запашного аромату.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків