Реберця в томатній глазурі Пікантні й соковиті реберця у томатній глазурі – ідеальна літня закуска до освіжаючих напоїв. Секрет страви – в особливому маринаді з кетчупу з тертим імбиром та чебрецем. Щоб надати свинині кисло–солодкої нотки й гарного глянцевого блиску, приготуйте глазур за нашим рецептом. Чудовий варіант для барбекю! Хрусткі рум'яні реберця, які пахнуть дровами і багаттям, – коронна страва вдалого пікніка. Ваші рідні оцінять!

Реберця в томатній глазурі

  • Варто спробувати!
  • Ситна страва
  • Страва вихідного дня

Опис:

Пікантні й соковиті реберця у томатній глазурі – ідеальна літня закуска до освіжаючих напоїв. Секрет страви – в особливому маринаді з кетчупу з тертим імбиром та чебрецем. Щоб надати свинині кисло–солодкої нотки й гарного глянцевого блиску, приготуйте глазур за нашим рецептом. Чудовий варіант для барбекю! Хрусткі рум'яні реберця, які пахнуть дровами і багаттям, – коронна страва вдалого пікніка. Ваші рідні оцінять!

Інгредієнти:

3 год. 40 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «До шашлику» — 200 г;
  • свинячі ребра — 400 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • чебрець — 20 г;
  • часник — 4 зубки;
  • імбир — 30 г;
  • лимон (для фрешу) — ½ шт.;
  • цукор — 90 г;
  • вода — 200 мл.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Зробити маринад: змішати 50 г кетчупу, сіль, перець, тертий імбир, часник, чебрець.

  • 3

    Ребра розділити й замаринувати.

  • 4

    Залишити маринуватися щонайменше на годину.

  • 5

    Додати до ребер воду. Накрити фольгою та запікати 2,5 години за температури 160 градусів.

  • 6

    На пательні змішати цукор, лимонний фреш, 15 г кетчупу й плавити до карамелізації. Коли ребра будуть готові, тушкувати їх в одержаній карамелі 2-3 хвилини й подавати.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків