Нарізаний курячий шніцель

Нарізаний курячий шніцель

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва

Опис:

Інгредієнти:

30 хв., 2-3 порції

Інгредієнти:

  • куряче стегно — 4 шт.;
  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • ріпчаста цибуля — ½ шт.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • мелений кмин — щіпка;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • олія для смаження — 100 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Куряче стегно відокремити від кістки й шкіри.

  • 3

    Подрібнити разом із цибулею. Додати 1 ст. ложку майонезу, сіль, перець, кмин.

  • 4

    Яйця збити з майонезом. На плівці сформувати з нарізаної маси круг завтовшки 1-2 см. Обкачати його в борошні. Потім — у яєчній суміші. Після цього — у сухарях.

  • 5

    Сковороду нагріти, влити олію. Щойно олія нагріється, опустити шніцель. Смажити спочатку з одного боку 2-3 хвилини, потім з другого боку 3 хвилини.

  • 6

    Діставши шніцель, покласти на тарілочку із серветкою, щоб увібралася зайва олія.

  • 7

    Подавати цілим або нарізаним із соусом.

  • 8

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків