Риба на овочевій подушці Риба на овочевій подушці — вишукана страва середземноморської кухні. Чорні оливки, соковиті помідори чері та зелена стручкова квасоля надають страві яскравих барв, тонкого смаку та аромату. Гірчиця і приправа Торчин® «10 овочів» роблять філе риби більш ніжним, запашним і духмяним. Запікайте рибу у духовці — це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт сподобається тим, хто слідкує за фігурою та веде здоровий спосіб життя.

Риба на овочевій подушці

  • Швидкий рецепт
  • Вегетаріанська страва
  • Для романтичної вечері

Опис:

Риба на овочевій подушці — вишукана страва середземноморської кухні. Чорні оливки, соковиті помідори чері та зелена стручкова квасоля надають страві яскравих барв, тонкого смаку та аромату. Гірчиця і приправа Торчин® «10 овочів» роблять філе риби більш ніжним, запашним і духмяним. Запікайте рибу у духовці — це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт сподобається тим, хто слідкує за фігурою та веде здоровий спосіб життя.

Інгредієнти:

30 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Олія – 3 ст.л.

  • Часник – 1 зубчик

  • Гірчиця – 2 ст.л.

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.

  • Маслини без кісточок – 6 шт

  • Філе білої риби – 300 г

  • Помідори черрі – 6 шт

  • Зелена стручкова квасоля – 80 г

  • Цибуля – ¼ головки

Покрокова інструкція:

  • 1

    Розігрійте духовку до 120 градусів.

  • 2

    У мисці змішайте масло, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, приправу 10 Овочів ® від Торчин ®, гірчицю.

  • 3

    Візьміть 2 листи фольги на кожен викладіть по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.

  • 4

    На овочі зверху покладіть по шматку риби і збризніть приготовленою заправкою. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю.

  • 5

    Щільно загорніть фольгу і покладіть на деко. Відправляйте у духовку.

  • 6

    Акуратно відкрийте фольгу і перекладіть рибу та овочі на тарілки. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків