Рибні кнелі — Торчин® Ніжні й легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви — це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують саме своєму французькому корінню. А ще вони не тільки дуже смачні, а й годяться для дієтичного харчування.

Рибні кнелі — Торчин®

  • Варто спробувати!

Опис:

Ніжні й легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви — це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують саме своєму французькому корінню. А ще вони не тільки дуже смачні, а й годяться для дієтичного харчування.

Інгредієнти:

50 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Рибний фарш — 150 г
  • Ріпчаста цибуля - 30 г
  • Моркова — 30 г
  • Болгарський перець —50 г
  • Часник — 1 зуб.
  • Селера — 20 г
  • Томати — 30 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Лимона цедра
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій. Додати соус з кетчупом Торчін® «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків