Рецепти

Рибні кнелі — Торчин®

Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків.
Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій.
Додати соус з кетчупом Торчин® «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.
Рибні кнелі — Торчин®
prev
next
Рибні кнелі — Торчин®

Інгредієнти:

  • Рибний фарш — 150 г
  • Ріпчаста цибуля - 30 г
  • Моркова — 30 г
  • Болгарський перець —50 г
  • Часник — 1 зуб.
  • Селера — 20 г
  • Томати — 30 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Лимона цедра
  • Сіль, перець
  1. Сформувати кнелі ложками і обсмажити з усіх боків.

  2. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з додаванням спецій.

  3. Додати соус з кетчупом Торчин® «Лагідний», всипати кнели, додати трохи води і тушкувати до готовності. Посипати зеленню.

Ніжні й легкі котлетки з риби, родом з Франції, де навіть прості страви — це кулінарний шедевр. Своєю вишуканою формою кнелі завдячують саме своєму французькому корінню. А ще вони не тільки дуже смачні, а й годяться для дієтичного харчування.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися