Рибні котлети Усіх нас вчили з дитинства, що риба - це корисно. Додайте цей інгредієнт до свого повсякденного меню та насолоджуйтеся смачними дієтичними стравами. Рибні котлети люблять навіть діти. Пружна та соковита, вона ідеально доповнює будь-який гарнір. А якщо додати до фаршу моркву й лимонну цедру, отримаємо новий неповторний смак давно знайомої страви. Вершковий соус - для максимальної ніжності й трохи приправи “10 Овочів” - для чудового аромату. Відчуйте легкість на смак! Смачніссімо!

Рибні котлети

  • Візьми на пікнік

Опис:

Усіх нас вчили з дитинства, що риба - це корисно. Додайте цей інгредієнт до свого повсякденного меню та насолоджуйтеся смачними дієтичними стравами. Рибні котлети люблять навіть діти. Пружна та соковита, вона ідеально доповнює будь-який гарнір. А якщо додати до фаршу моркву й лимонну цедру, отримаємо новий неповторний смак давно знайомої страви. Вершковий соус - для максимальної ніжності й трохи приправи “10 Овочів” - для чудового аромату. Відчуйте легкість на смак! Смачніссімо!

Інгредієнти:

25 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Філе коропа — 180 г
  • Відварена морква — 1 шт.
  • Соняшникова олія — ​​10 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Лимонна цедра — 5 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ чайної ложки
  • Вершковий соус:
  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • Вершки 10% — 250 г
  • Приправа «10 овочів» — дрібка

Покрокова інструкція:

  • 1
    Філе подрібнити блендером і додати до нього приправу «10 овочів», нарізану дрібними кубиками моркву, яйце й лимонну цедру. Відтак із фаршу сформувати кругленькі котлетки.
  • 2
    Приготувати вершковий соус: холодні вершки змішати з яйцем і приправою «10 овочів» та довести до кипіння.
  • 3
    Обсмажити котлетки на олії до напівготовності.
  • 4
    Додати вершковий соус і тушкувати на повільному вогні протягом 5 хвилин.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків