Салат цезар із кальмаром Варіацій цього відомого салату не злічити. Але ми пропонуємо свій рецепт, спробуйте та оцініть! Обіцяємо, що поєднання кальмару, груші та пармезану під соусом із майонезу Торчин® «Європейський» з додаванням гірчиці, хріну та меду нікого не залишить байдужим!

Салат цезар із кальмаром

  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Опис:

Варіацій цього відомого салату не злічити. Але ми пропонуємо свій рецепт, спробуйте та оцініть! Обіцяємо, що поєднання кальмару, груші та пармезану під соусом із майонезу Торчин® «Європейський» з додаванням гірчиці, хріну та меду нікого не залишить байдужим!

Інгредієнти:

30 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Листя салату – 50 г

  • Сухарики – 10 г

  • Томати – 1 шт.

  • Сир Пармезан – 10 г

  • Кальмар – 100 г

  • Груша – 100 г

  • Для заправки:

  • Майонез Торчин® «Європейський» – 2 ст. л.

  • Гірчиця – 1 ч. л.

  • Хрін білий – 1 ч. л.

  • Мед – 10 г

  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Філе кальмара та грушу очистити, поперчити, посолити та підсмажити до готовності.

  • 2

    Пармезан, томат, куряче філе та шинку нарізати пластинками.

  • 3

    Для приготування заправки змішати майонез Торчин® «Європейський», гірчицю, білий хрін і мед.

  • 4

    Нарвати листя салату, всі інгредієнти змішати, заправити та викласти гіркою.

  • 5

    Прикрасити кубиками грінок і пір'ям цибулі-шнітт.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків