Рецепти

Салат з червоної капусти

Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею
prev
next
Салат з червоної капусти з блакитним сиром і грушею

Інгредієнти:

  • червона капуста – ½ маленької;
  • очищені волоські горіхи – 6 -7 шт.;
  • сир з блакитною пліснявою – 50 г;
  • суміш листя салату – 100 г;
  • груша – 1 шт.;
  • селера – 1 стебло;
  • рослинна олія.

Салат з червоної капусти — солодкий і терпкий завдяки груші, пікантний через сир з блакитною пліснявою, селеру та горіхи. А свіжості і хрумкості додає червона капуста, яка відмінно поєднується з іншими інгредієнтами. Важливо нарізати її дуже тонко, майже прозоро, щоб вона не була жорсткою. Приготуйте і оцініть це цікаве поєднання!

  1. Тонко наріжте капусту, грушу та селеру.
  2. Сир можна додати цілим шматком або нарізати кубиками.
  3. Викладіть на тарілку листя салату, капусту, грушу та селеру.
  4. Зверху покладіть кубики сиру, або цілий шматок.
  5.  Додайте горіхи та заправте олією.

Смачного!

Варіації салатів з червоною капустою

Червона капуста чудово поєднується з фруктами та сирами, надає салату яскравий колір, а також багатий смак і хрустку текстуру. Такий салат може бути основною стравою або гарніром. Оберіть для себе варіант, який смакуватиме найбільше:

  1. Салат з червоною капустою та морквою з апельсиновим дресингом:

Тонко нашинковану червону капусту змішайте з тонко нарізаною морквою. Заправте дресингом, приготовленим з апельсинового соку, оливкової олії, меду, гірчиці і солі.

  1. Салат з червоною капустою, квасолею та тахіні:

Суміш червоної капусти з вареною квасолею (чорною, кідні або цілим зерном) заправте тахіні (паста з кунжуту), лимонним соком та часником.

  1. Салат з червоною капустою, апельсинами та куркумою:

Тонко нашинкуйте червону капусту, додайте сегменти апельсинів, злегка обсмажений кунжут і куркуму. Заправте медово-гірчичним соусом.

  1. Салат з червоною капустою, авокадо та кунжутом:

Змішайте тонко нашинковану червону капусту з нарізаним авокадо, обсмаженим кунжутом і додайте соєвий соус або медовий дресинг.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися