Салат з маринованих коренеплодів Якщо звичні салати вже набридли, спробуйте приготувати салат з маринованих коренеплодів. Незвичайні інгредієнти, цікавий рецепт й особливий спосіб подачі – вам є, чим здивувати гостей! Маринад зі спецій, олії та цукру добре відтіняє смак овочів, створюючи нову кулінарну композицію. Останній штрих – свіжа зелень та смажене насіння льону. Експериментуйте!

Салат з маринованих коренеплодів

  • Варто спробувати!
  • Вітамінна бомба
  • Вегетаріанська страва

Опис:

Якщо звичні салати вже набридли, спробуйте приготувати салат з маринованих коренеплодів. Незвичайні інгредієнти, цікавий рецепт й особливий спосіб подачі – вам є, чим здивувати гостей! Маринад зі спецій, олії та цукру добре відтіняє смак овочів, створюючи нову кулінарну композицію. Останній штрих – свіжа зелень та смажене насіння льону. Експериментуйте!

Інгредієнти:

2 год. 20 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • гірчиця Торчин® «Американська» — 50 г;
  • корінь селери — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • часник — 1 зубок;
  • петрушка — 10 г;
  • коріандр — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • цукор — 10 г;
  • олія — 60 мл;
  • насіння льону — 1 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

     

  • 2

    Селеру й моркву обчистити та нарізати за допомогою ножа-економки. Викласти в скляну форму.

  • 3

    Спеції розтерти у ступці з цукром, змішати з натертим часником і посипати цією сумішшю овочі. Олію розігріти на пательні майже до кипіння й полити овочі.

  • 4

    Коли овочі охолонуть, додати гірчицю й змішати. Поставити в холодильник на 2 години.

  • 5

    Насіння льону підсмажити на пательні. Мариновані овочі змішати з подрібненою петрушкою й подавати, посипавши смаженим насінням льону. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків