Інгредієнти:
- відварене куряче філе – 1 грудка;
- листя салату – 3-4 шт.;
- томати чері – 150 г;
- сир фета – 100 г;
- рукола – 50 г;
Салатна заправка:
- гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.;
- оливкова олія – 1 ст. л.;
- сік лимона.
Салат з діжонською гірчицею – чудовий варіант для швидкого обіду чи легкої вечері! Головний секрет – легка та смачна заправка: гірчиця Торчин® «Діжонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком та оливковою олією посилить смак та аромат страви, надавши йому приємної гостроти.
- У глибоку тарілку викладіть листя салату, руколу, томати чері і тонкі слайси курячого філе.
- Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і гірчицю Торчин® «Діжонська» - ретельно перемішайте.
- Заправте салат.
- Зверху посипте сиром фета.
Смачного!
Варіанти приготування салату з «Діжонською» гірчицею:
Рецепт приготування салату з гірчицею неймовірно простий. Головне – правильно вибрати інгредієнти. Використайте своє улюблене листя салату або мікс. Листовий салат краще рвати руками (ножем відріжте лише непотрібні частини). Додайте авокадо, тонкі слайси філе індички або обсмажені креветки і заправте соусом, приготованим на основі гірчиці Торчин «Діжонська». Замінивши всього декілька інгредієнтів, ви кожного разу можете отримати новий смак!