Салат з консервованим м'ясом

Салат з консервованим м'ясом

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Миттєве

Опис:

Інгредієнти:

25 хв., 2 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
  • тушкована яловичина — 160 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • стебло селери — 70 г;
  • солоний огірок — 80 г;
  • помідор — 150 г;
  • паприка — щіпка;
  • житні грінки — 30 г;
  • карі — щіпка;
  • сіль, перець — до смаку;
  • лимон (фреш) — 1 ч. л.;
  • зелень — 10 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Помідор бланшувати. Куряче яйце зварити круто.

  • 3

    Нарізати кубиками селеру, солоний огірок, м’якуш помідора, варене яйце, м’ясо.

  • 4

    Майонез змішати з паприкою, карі, лимонним фрешем, сіллю, перцем.

  • 5

    Усі інгредієнти перекласти шарами, змазавши майонезом, у такій послідовності: м’ясо, огірок, яйце, помідор, селера, сухарики. На верхній шар посипати грінки й зелень. Дати постояти кілька годин у холодильнику, накривши плівкою, подавати, зверху виклавши зелень або салат.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків