Салат з мітболамі і гречкою - Торчин® Звичайна гречка може бути не тільки гарніром, якщо застосувати трохи фантазії й кулінарного натхнення від Торчин®. Готування цього салату не забере у вас багато часу й точно допоможе дістати схвальні відгуки близьких щодо вашої кулінарної майстерності.

Салат з мітболамі і гречкою - Торчин®

Опис:

Звичайна гречка може бути не тільки гарніром, якщо застосувати трохи фантазії й кулінарного натхнення від Торчин®. Готування цього салату не забере у вас багато часу й точно допоможе дістати схвальні відгуки близьких щодо вашої кулінарної майстерності.

Інгредієнти:

40 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Листя салата — 50 г
  • Відварений буряк - 50 г
  • Відварена гречка— 50 г
  • Тертий сир— 20 г
  • Яловичий фарш- 100 г
  • Сіль, перець
  • Базилік
  • Для соуса: Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 3 ст. л.
  • Горчиця в зернах — 1 ч. л.
  • Мед
  • Зелень

Покрокова інструкція:

  • 1

    З фаршу сформувати кульки і підсмажити. Салат подрібнити, буряк нарізати смужками, сир натерти. Заправити салат соусом з кетчупом Торчін® «Лагідний» і спеціями. Викласти на тарілку м'ясні кульки, зверху посипати гречкою і полити залишками


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків