Салат з печінкою та гірчичною заправою Оригінальний салат з печінкою в гірчичній заправі стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишуканої нотки. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!

Салат з печінкою та гірчичною заправою

  • Швидкий рецепт
  • Для романтичної вечері
  • Ситна страва

Опис:

Оригінальний салат з печінкою в гірчичній заправі стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишуканої нотки. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Гірчиця «Американська» від Торчин® — 100 г
  • Солоний огірок — 1 шт.
  • Мед — 10 г
  • Чебрець — дрібка
  • Лимонний фреш — 1 ч. л.
  • Олія (нерафінована) — 1 ст. л.
  • Куряча печінка — 250 г
  • Болгарський перець — 100 г
  • Листя салату — 150 г
  • Печериці — 150 г
  • Олія для смаження — 80 г
  • Сіль, перець — за смаком
  • Кукурудзяне борошно — 3 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Гірчицю змішайте з медом, лимонним фрешем, олією і чебрецем. У двох столових ложках готового соусу замаринуйте печінку. Решту соусу змішайте з посіченим солоним огірком.

  • 2

    Болгарський перець наріжте смужками, гриби — скибочками. Листя салату викладіть на тарілку.

  • 3

    Викладіть печінку на тарілку з салатом, додайте овочі. На кожен шматочок налийте соус.

  • 4

    Печінку обкачайте в кукурудзяному борошні. На розігріту сковороду налийте олію, обсмажте печінку з двох боків, додайте гриби й перець. Готуйте не більше 2-3 хвилин


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків