Оригінальний салат з печінкою в гірчичній заправі стане родзинкою будь-якого святкового обіду або вечері. Пікантна, з ніжним смаком і медовими нотками гірчиця Торчин® «Американська» в поєднанні зі спеціями надасть страві вишуканої нотки. Здивуйте своїх гостей рецептом від Торчин®!
Інгредієнти:
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Гірчицю змішайте з медом, лимонним фрешем, олією і чебрецем. У двох столових ложках готового соусу замаринуйте печінку. Решту соусу змішайте з посіченим солоним огірком.
Болгарський перець наріжте смужками, гриби — скибочками. Печінку обкачайте в кукурудзяному борошні. На розігріту сковороду налийте олію, обсмажте печінку з двох боків, додайте гриби й перець. Готуйте не більше 2-3 хвилин.
Викладіть печінку на тарілку з салатом, додайте овочі. На кожен шматочок налийте соус.