Салат із діжонською гірчицею Салат із діжонською гірчицею – відмінний варіант для швидкого обіду або легкої вечері! Повна тарілка салатного листя, сиру фета та курячого філе не вимагає складного приготування. Головний секрет – легка й смачна заправка, яка підійде до будь-якого салату: Торчин® «Діджонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком і оливковою олією посилить смак і аромат страви, надавши йому ніжної гостроти.

Салат із діжонською гірчицею

  • Весняна страва
  • Літня страва
  • Миттєве

Опис:

Салат із діжонською гірчицею – відмінний варіант для швидкого обіду або легкої вечері! Повна тарілка салатного листя, сиру фета та курячого філе не вимагає складного приготування. Головний секрет – легка й смачна заправка, яка підійде до будь-якого салату: Торчин® «Діджонська» з цільними зернами у поєднанні з лимонним соком і оливковою олією посилить смак і аромат страви, надавши йому ніжної гостроти.

Інгредієнти:

40 хвилин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе – 1 шт.
  • Лист салату – 3-4 шт.
  • Томати чері – 150 г
  • Сир фета – 100 г
  • Руккола – 50 г
  • Салатна зправка:
  • Гірчиця Торчин® «Діжонська» – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сік лимона

Покрокова інструкція:

  • 1

    У глибоку тарілку покладіть листя салату, руколу, помідори чері, відварену курячу грудку.

  • 2

    Приготуйте заправку до салату: до оливкової олії додайте лимонний сік і 2 ст. л. гірчиці Торчин® «Діжонська».

  • 3

    Додайте заправку до салату та перемішайте.

  • 4

    Зверху посипте сиром фета.

  • 5

    Бон аппетіт!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків